Randiņa siera kūka

2012. gada 29. augusts
Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
420 min
1. Cepeškrāsni uzsilda līdz 175 grādiem.
2. Vidēja lieluma bļodā samaisa kopā cepumus, valriekstus, brūno cukuru, kanēli, muskatriekstu un sviestu.
3. Masu ieklāj cepamajā traukā un visu piespiež, lai veidojas ciets kūkas pamats. Ieliek cepeškrāsnī uz 10 minūtēm.
4. Lielā bļodā maisa kopā sieru ar cukuru.
5. Pēc tam pievieno skābo un saldo krējumu.
6. Pēc tam iemaisa iekšā miltus un vaniļu. Ar mikseri iemaisa lēnām klāt olas (es atsevišķu saputoju un tad piejaucu, bija ok.)
7. Ieguto siera masu lej pāri cepumu masai un liek cepties uz 60- 70 min.
8. Jāatdzesē vismaz 6h vai labāk uz visu nakti likt ledusskapī, pirms ņem ārā no cepamās formas (pannas).

Labu apetīti!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu