-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Konditoreja un maize
-
>
Randiņa siera kūka
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
- Pamatnei:
-
170 g sadrupinātu TUC krekeru
-
140 g izkausēta sviesta
-
60 g saskaldītu valriekstu
-
80 g brūnā cukura
-
15 g kanēļa
-
4 g malta muskatrieksta
- Virsējam pildījumam:
-
670 g Filadelfijas siera vai Mascarpone, vai Kāruma siera
-
235 g saldā krējuma
-
230 g skābā krējuma
-
200 g cukura
-
230 g miltu
-
3 olas
-
Vaniļas ekstrakts vai vanilīna cukurs
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
420 min.
-
Cepeškrāsni uzsilda līdz 175 grādiem.
-
Vidēja lieluma bļodā samaisa kopā cepumus, valriekstus, brūno cukuru, kanēli, muskatriekstu un sviestu.
-
Masu ieklāj cepamajā traukā un visu piespiež, lai veidojas ciets kūkas pamats. Ieliek cepeškrāsnī uz 10 minūtēm.
-
Lielā bļodā maisa kopā sieru ar cukuru.
-
Pēc tam pievieno skābo un saldo krējumu.
-
Pēc tam iemaisa iekšā miltus un vaniļu. Ar mikseri iemaisa lēnām klāt olas (es atsevišķu saputoju un tad piejaucu, bija ok.)
-
Ieguto siera masu lej pāri cepumu masai un liek cepties uz 60- 70 min.
-
Jāatdzesē vismaz 6h vai labāk uz visu nakti likt ledusskapī, pirms ņem ārā no cepamās formas (pannas).
Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs