Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Randiņa siera kūka

Randiņa siera kūka

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Pamatnei:
  • 170 g sadrupinātu TUC krekeru
  • 140 g izkausēta sviesta
  • 60 g saskaldītu valriekstu
  • 80 g brūnā cukura
  • 15 g kanēļa
  • 4 g malta muskatrieksta
  • Virsējam pildījumam:
  • 670 g Filadelfijas siera vai Mascarpone, vai Kāruma siera
  • 235 g saldā krējuma
  • 230 g skābā krējuma
  • 200 g cukura
  • 230 g miltu
  • 3 olas
  • Vaniļas ekstrakts vai vanilīna cukurs
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

420 min.
  1. Cepeškrāsni uzsilda līdz 175 grādiem.
  2. Vidēja lieluma bļodā samaisa kopā cepumus, valriekstus, brūno cukuru, kanēli, muskatriekstu un sviestu.
  3. Masu ieklāj cepamajā traukā un visu piespiež, lai veidojas ciets kūkas pamats. Ieliek cepeškrāsnī uz 10 minūtēm.
  4. Lielā bļodā maisa kopā sieru ar cukuru.
  5. Pēc tam pievieno skābo un saldo krējumu.
  6. Pēc tam iemaisa iekšā miltus un vaniļu. Ar mikseri iemaisa lēnām klāt olas (es atsevišķu saputoju un tad piejaucu, bija ok.)
  7. Ieguto siera masu lej pāri cepumu masai un liek cepties uz 60- 70 min.
  8. Jāatdzesē vismaz 6h vai labāk uz visu nakti likt ledusskapī, pirms ņem ārā no cepamās formas (pannas).

    Labu apetīti!
    Jāatdzesē vismaz 6h vai labāk uz visu nakti likt ledusskapī,...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Azu tatāru gaumē

Azu tatāru gaumē

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas