Sarkanie kāposti ar vīnu

Sastāvdaļas

  • 400 g sarkano kāpostu
  • 1 sīpols
  • 2 āboli
  • 2 ēdamk. sasmalcinātu riekstu
  • 1 /2 glāze skāba vīna
  • 1 glāze krējuma
  • 1 ēdamk. sinepju
  • 1 ēdamk. pētersīļu lapiņu
  • 1 ēdamk. citrona sulassāls, cukurs, pipari

Pagatavošana

25 min.
  1. Kāpostus sīki sašķērē, pārkaisa ar sāli, saspaida, pārlej ar vīnu. Pievieno sīki sagrieztus sīpolus, ābolus un riekstus. Iemaisa citrona sulu. Pievieno sasmalcinātas pētersīļu lapiņas, krējumu ar sinepēm un samaisa.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Salāti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi