Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
4
Jaunākie Vecākie
S
Sers Paf A Lots
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Kroketes taisa no kārtīgi novārītiem kartupeļiem,pēc tam viņus sastampā,iejauc kukurūzas cieti,lai ir konsistence,sāls & pipari un jāvāra eļļā.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
d
dace
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Tak kaada starpiiba galvenais ka recepte atradusas par ko piekasiities, nu ja tu zini ka taa nav, ko piesienies cilveekam kas tev ir devis padomu.
priecaajies ko tev dod citi cilveeki.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Lasma
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
kā var būt krējums JEB ievārījums?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
R
Runga
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Kādas kroketes? Kroketes ir no sastampātiem vārītiem kartupeļiem un tā veido apaļas vai ovālās (pārsvarā). Šitais ir viens no variantiem draņikiem jeb ģiruni vel saucās un ir nacionālais ukraiņu ēdiens. Klasiskajā variantā vienkārši rīvēti kartupeļi un sāls, bez miltiem un pārējā.
Kroketes, lol.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Pamatēdieni

Jaunākās receptes