Kartupeļu pankūkas ( viņas sauc par kroketēm)

Sastāvdaļas

  • Kartupeļi
  • Garšvielas
  • Milti
  • Ola
  • Eļļa
  • Krējums jeb ievārījums

Pagatavošana

45 min.
  1. Svaigus kartupeļus sarīvē ( ne ceptus, ne vārītus). Nospiež sulu, (sulu izlej) pievieno garšvielas, miltus un olu. Samaisa. Veido pankūkas (vai liek ar karoti tādas kā bumbiņas vai paratas pankūkas). Cep karstā eļļā brūnas. pasniedz ar rējumu jeb ievārījumu. Galvenais, lai bumbiņas neizjūk!!! Sanāca ļoti garšīgi iesaku pamēģintāt.

Komentāri

Sers Paf A Lots 2015. gada 22. novembris 18:27
Kroketes taisa no kārtīgi novārītiem kartupeļiem,pēc tam viņus sastampā,iejauc kukurūzas cieti,lai ir konsistence,sāls & pipari un jāvāra eļļā.
dace 2014. gada 22. augusts 09:22
Tak kaada starpiiba galvenais ka recepte atradusas par ko piekasiities, nu ja tu zini ka taa nav, ko piesienies cilveekam kas tev ir devis padomu.
priecaajies ko tev dod citi cilveeki.
Lasma 2014. gada 23. februāris 17:21
kā var būt krējums JEB ievārījums?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi