Snikera kuka

Sastāvdaļas

  • ]4 snikeri
  • 1 kg biezpiena 9%
  • 0.5 l salds vai skaabs kreejums, var uz puseem
  • 3 -4 eed. k. zelatiina, to uzbriedina uudenii vai pienaa, tas ir atkariigs no taa kvalitaates
  • 1 lielaa skaardene persiku bundzas un taas siirups
  • 250 - 300 gr puudercukurs ( var arii parast[/i]o)

Pagatavošana

60 min.
  1. Snikerus samalam galas masiinaa, Persikus sagriezam gabalinos, Uzbriedina uudenii vai pienaa zelatiinu.
  2. Traukaa liek , samaltos snikerus un lejam klaat persiku siirupu, viar blenderi sablendereejam vienmeeriigaa masaa, pieberam puudercukuru.
  3. Biezpiena-snikeru masai pievieno:
  4. Sagrieztus persikus, saputoto
  5. saldo vai skaabo kreejumu ar 4 eed. k cukura vai puudercukura.
  6. Ar karoti izcilaajam visu unsamaisam viendabiigaa masaa, klaat pielejam un strauji iemasam atlaidinaatu un atdzeseetu zelatiinu. Visu masu izlejam sagatavotaa formaa ar nonemamaam malaam, lai kuuka buutu stingraaka apaksaa formai izmanto biskviitu. Liekam ledusskapii uz 4- 5 stundaam, lai kaartiigi sastingst.
  7. Garsiigu apetiiti!!!:)

Komentāri

Indra Prancane 2012. gada 7. decembris 03:46
katrs jau pats var izveleties kadus auglus vins velas vislabak, es tik ar persikiem, tapec nemacesu teikt ka bus ar aboliem, pamegini, domaju, varetu but ar konservetiem aboliem oki doki :))
miumiumiumiu 2012. gada 29. novembris 20:06
piemēram man negaršo persiki es nevaru likt citu sīrupu un piemēram ābolu?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi