Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Rabarbermaize ar biezpienu

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Kārtainā mīkla bez rauga ( Mantinga)- 500gr
  • 5 - 6 vidēji rabarberi
  • 500 gr ricotta biezpiena
  • 5 olas
  • Apmēram 2/3 glāzes baltā cukura apmēram 2/3 glāzes brūnā cukura
  • Kanēlis
  • Krējums
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

80 min.
  1. Mīklu izkārto uz plāts, rabarberus sagrieš smalkos nelielos gabaliņos un apber ar 3.ēd.karotēm cukura un samaisa , lai atsulo( apmēram 10min). Kamēr rabarberi atsulojas, atsevišķā bļodā sajauc ricottu ar cukuru ( balto un brūno)un olām. Rabarberiem nospiež lieko sulu un jauc klāt biezpiena masai. Lej uz mīklas un liek cepties krāsnī 180 grādos apmēram 60 - 70 min. Kad gatavs plātsmaizi apsmēre ar skābu krējumu, apkaisa ar cukuru un kanēli. Ļauj atdzist.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Vista ar spinātiem austrumnieku gaumē

Vista ar spinātiem austrumnieku gaumē

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas