Rabarbermaize ar biezpienu

Sastāvdaļas

  • Kārtainā mīkla bez rauga ( Mantinga)- 500gr
  • 5 - 6 vidēji rabarberi
  • 500 gr ricotta biezpiena
  • 5 olas
  • Apmēram 2/3 glāzes baltā cukura apmēram 2/3 glāzes brūnā cukura
  • Kanēlis
  • Krējums

Pagatavošana

80 min.
  1. Mīklu izkārto uz plāts, rabarberus sagrieš smalkos nelielos gabaliņos un apber ar 3.ēd.karotēm cukura un samaisa , lai atsulo( apmēram 10min). Kamēr rabarberi atsulojas, atsevišķā bļodā sajauc ricottu ar cukuru ( balto un brūno)un olām. Rabarberiem nospiež lieko sulu un jauc klāt biezpiena masai. Lej uz mīklas un liek cepties krāsnī 180 grādos apmēram 60 - 70 min. Kad gatavs plātsmaizi apsmēre ar skābu krējumu, apkaisa ar cukuru un kanēli. Ļauj atdzist.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi