"melleņu kārums"

Sastāvdaļas

  • 5 olas,5ēd.k.cukurs,5ēdk.milti,200g mellenes,"Kārums"-saldā krējuma krēms 150g,cukurs(krēma gatavošanai) 100g,želantīns 10g.šokolāde brūnā

Pagatavošana

60 min.
  1. Olas saputo ar cukuru,to visu sakuļ ar mikseri,pievieno miltu un kārtīgi saputo.Ņem tortes formu,pamatni pārklāj ar cepamo papīru,formā lej biskvīta mīklu.cep cepeškrāsnī 20 minūtes.
  2. Krēmu gatavoju šādi:"Kārums" saldā krējuma krēmam pievieno mellenes,kuras iepriekš ir apbērtas ar cukuru un sasulojušās,krēmam pievieno cukuru un uzbriedinātu-izkausētu želantīnu.Krēmu lej bīskvītam pa virsu tortes formā.tortes maliņas dekorē ar šokolādi.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi