Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Garšīgie virtuli

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 300 g miltu
  • 80 gmargarīna
  • 50 g rauga
  • 1 /3 glāzes piena
  • 3 olas
  • 1 tējkarote cukurs
  • Nažā gals sāls
  • Eļļa
  • Pūdercukurs
  • Iecienītākais ievārijums
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

50 min.
  1. Karstā pienā izkausē margarīnu. Sakuļ divas olas un trešās olas dzeltenumu, pievieno miltus, nedaudz atdzesēta pienaar margarinu, sāli un cukuru, kas saberzēts ar raugu. Mīklu samīca un izrullē apmēram 3 m biezumā. Ar krūzi izspied nepieciešamās formiņas. Pusei aplīšu apzied maliņas ar nedudz sakultu olas baltumu un katram uzliec virsū pustējkaroti ievārijuma. Kad tas izdarīts, katram ar ievārijumu pārklātajam aplītim virsū uzliec neapziestu aplīti. Miklas aplīšu maliņas viegli saspied un raudzē 30 min. Pec tam cep karstā eļļā, līdz virt7ļi kļūst brūni. Pēc izņemšanas no katliņa virtuļus pārkaisi ar pūdercukuru.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Zefīra kārtojums ar zemenēm un putukrējumu

Zefīra kārtojums ar zemenēm un putukrējumu

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 7. jūlijs 11:48 7.07 11:48
Kabaču sezonas starts - gatavojam vienkārši (1)
10 receptes

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas