Vistas fileja kivi mērcē

Sastāvdaļas

  • 200 g vistas filejas
  • 200 g garneļu
  • 3 kivi
  • 1 /2 citrons
  • 1 tējk. sinepju
  • 1 ēd. k. medus
  • 2 ēd. k. austeru mērces

Pagatavošana

20 min.
  1. Vistas fileju sagriež strēmelēs, apcep uz lielas uguns, pakāpeniski pievienojot austeru mērci.
  2. Tikmēr nomizo kivi, sagriež ripiņās.
  3. Filejai pievieno garneles, vēl nedaudz apcep.
  4. Pievieno kivi, smalki sagriestus citronus, medu un sinepes. Var pievienot nedaudz kanēļa. Sautē 5-7 min.
  5. Pasniedz ar olā ceptiem rīsiem, pievienojot svaigus kivi.
  6. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Alda 2012. gada 5. jūlijs 09:43
Kas ir austeru mērce?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi