Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Ceptas akniņas tomātu mērcē

Ceptas akniņas tomātu mērcē

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 400 vistu akniņu
  • 2 lieli sīpoli
  • 200 g tomātu mērces
  • Pipari
  • Sāls
  • Taukvielas cepšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Sagriež sīpolus, liek cepties sakarsētas taukvielās pirmos.
  2. Akniņas pārgriež uz pusēm, pievieno sīpoliem, kad tie jau viegli apcepušies. Cep visu kopā, papildinot ar sāli un pipariem.
  3. Kad akniņas un sīpoli gatavi, pievieno tomātu mērci, samaisa un uzkarsē.
    Pasniedz ar piedevām pēc izvēles.

    Labu apetīti!
    Kad akniņas un sīpoli gatavi, pievieno tomātu mērci, samaisa...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Čangaļu aukstā gaļa

Čangaļu aukstā gaļa

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 23. aprīlis 10:22 23.04 10:22
Bez ķīseļa neiztikt: gardi deserti un sacepumi
12 receptes

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas