Zemenes sagriež sīkos gabaliņos, pārkaisa ar cukuru, vaniļas cukuru un uz divām stundām ievieto ledusskapī.
Kad sāk izdalīties sula, zemenes liek blenderī un sakuļ ar aukstu vai gāzētu ūdeni, kuram pievienota citronu sula.
Pagaršo un, ja nepieciešams, pievieno vēl cukuru. Dzērienu izkāš un pasniedz atdzesētu.
Tad ielej glāzēs un dekorē pēc savas izvēles
Sastāvdaļas
Svaigas zemenes: 2 tases Cukurs; 1 – 2 ēd. k. Vaniļas cukurs: ½ ēd. k. Auksts vai gāzēts ūdens: 1 tase Svaigi spiesta citronu sula: 1 ē. k
-->
Pagatavošana
15 min.15 min.
Zemenes sagriež sīkos gabaliņos, pārkaisa ar cukuru, vaniļas cukuru un uz divām stundām ievieto ledusskapī.
Kad sāk izdalīties sula, zemenes liek blenderī un sakuļ ar aukstu vai gāzētu ūdeni, kuram pievienota citronu sula.
Pagaršo un, ja nepieciešams, pievieno vēl cukuru. Dzērienu izkāš un pasniedz atdzesētu.
Tad ielej glāzēs un dekorē pēc savas izvēles
Komentāri
Pievienot komentāru
Jaunumi
Ar acīm ciet un nazi rokā! Kuram lielāka iespēja uzvarēt - Rūtai Dimantai vai aktierim Mārtiņam Počam?
No kā sastāv slavenais Rīgas burgers un vai tā radītājs pats spēj to apēst?
Vai latviešu puisim ir pa spēkam apēst 2,5 kg smagu burgeri? Izrādās, ir!
Šī vietne izmanto sīkdatnes (cookies angļu val.), lai analizētu mūsu datplūsmu, uzlabotu satura kvalitāti, pielāgotu saturu lietotāju vajadzībām un optimizētu tās darbību. Sīkdatnes mūsu vietā un tikai atbilstoši norādītajiem mērķiem var pārvaldīt arī mūsu sadarbības partneri (trešās personas – datu apstrādātāji (operatori), piemēram, Google Analytics)
Sīkāk par sīkdatnēm un to dzēšanu lasi šeit
>
Komentāri