Vistas ruletītes

2012. gada 17. jūnijs
Foto: Rita Grīnvalde
Pagatavošana
60 min
1. Vistas fileju sagriež strēmelēs un izklapē.
2. Sieru, šķiņķi un olu pildījumam sarīvē uz rīves.
3. Filejas gabalus apviļā sālī un piparos.
4. Uz katra filejas gabaliņa uzliek pildījumu un sarullē ruletītē (var nostiprināt ar zobu bakstāmo kociņu).
Foto: Rita Grīnvalde
5. Ruletītes uz pannas apcep kamēr viegli brūnas no visām pusēm.
Foto: Rita Grīnvalde
6. Ruletītes izkārto cepamajā pannā un liek cepties uz 200 grādiem 20 min.
Foto: Rita Grīnvalde
7. Pēc 20 min. izņem ārā, aplej ar majonēzi, apkaisa ar atlikušo pildījumu un sīpolu gredzeniem. liek atpakaļ krāsnī, 200 grādos vēl uz 10 min.
Foto: Rita Grīnvalde
8. Šīs ruletītes nedaudz atgādina šašliku. var pasniegt kā uzkodu, bet es pasniedzu kā pamatēdienu ar rīsiem un salātiem.

Labu apetīti!
Uz augšu