Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Biezpiena mīklas mini picas

2012. gada 16. jūnijs
Foto: Nataša Rogova
Pagatavošana
30 min
1. Pildījumam majonēze, tomātu mērce, sīki sagriezti sīpoli, sīki sagriezta desa, sīki sagriezti marinēti gurķi, sīki sagriezta paprika, rīvēts siers, mazliet kādas garšvielas,es liku Anniņas garšvielu bez sāls un mazliet pipariņi.
2. Biezpienu sajaucam ar sāli,cukuru,pievienojam izkausētu,atdzesētu sviestu.
3. Samaisam.Olas mazliet saputojam un liekam klāt biezpienam.Miltus izsijājam un samaisam ar cepamo pulveri,beram klāt biezpienam.Visu izmaisam.Ja biezpiens ir sauss,tad 2 glāzes milti ir pietiekami,bet ja biezpiens ir mitrs,slapjāks,tad pievienojam vēl kādas 2 ēdamk. miltus.Tā ,lai mīkla ir maiga,mīksta,bet nelīp pie rokām.Ieliekam maisiņā un ledusskapī iekšā uz 20 minūtēm.
4. Pa to laiku sagriežam visas sastāvdaļas pildījumam. Cepampannā ieklājam cepampapīru.Ieslēdzam cepeškrāsni.Mīklu sadalam 8-10 vienādās bumbiņās.Katru bumbiņu mazliet izrullējam,lai sanāk kā tāda pankūciņa.
5. Liekam majonēzi,tomātu mērci
6. ,sīpolus un garšvielas.
7. Marinētus gurķus.
8. Papriku,desu.
9. Un bagātīgi sieru.
10. Cepam 180 grādos 15 minūtes,lai viegli brūnas un siers pakusis.Garšīgas gan siltas,gan aukstas.
Uz augšu