Sīpoliem pievieno eļļu un mazliet vegetas, tos atstāj mazliet ievilkties.
FOTO: Līga Elmere
Marinētus šampinjonus sagriež šķēlītēs.
FOTO: Līga Elmere
Marinētus gurķus sarīvē salmiņos.
FOTO: Līga Elmere
Tomātus nomazgā, nosusina un sagriež salmiņos.
FOTO: Līga Elmere
Sazgriež vistu.
FOTO: Līga Elmere
Gatavojot salātus, katru sastāvdaļu liek atsevišķā traukā. Ņem lielu bļodu, tajā liek marinētus šampnjonus, sagrieztu žāvētas vistas ruleti. Pirms pievienoju marinētus šampinjonus un gurķus, tiem nospiež lieko marinādi. Pievienoju tomātus. Visas sastāvdaļas samaisa kopā.
FOTO: Līga Elmere
Pievieno majonēzi, sāli, cukuru un vēlreiz izmaisa. Nogaršo! Salātus lieku bļodā, dekorē pasniegšanai "Līgo " vakara galdam!