Ābols ar krējuma mērci

Sastāvdaļas

  • Āboli
  • Skābais krējums
  • Kanēlis
  • Cukurs vai pūdercukurs

Pagatavošana

20 min.
  1. Ābolam izgriež vidiņu (serdi), lai paliek tāds kā caurums. Ābolu ieliek cepeškrāsnī cepties uz kādiem 280 grādiem, līdz ābols sāk dalīties un paliek mīksts. Krējumu samaisa ar kanēli un cukuru. Kanēli un cukuru pievieno cik pašam garšo. Pasniedzot, krējuma mērcīti ielej ābolam izgrieztajā caurumā.

Komentāri

Kartona 2012. gada 6. oktobris 12:37
Ļoti ātri un garšīgi. Super!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi