Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Biezpiena - jogurta zemeņu krēms ar vaniļas mērci

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Krēmam:
  • 200 g biezpiena
  • 100 g jogurta "Baltais" dzēriens
  • 150 g cukura
  • 40 g želantīna
  • Vaniļas mērcei:
  • 2 olu dzeltenumi
  • 150 g cukura
  • 150 g piena
  • 50 g vaniļas cukura
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Krēma gatavošana:
  2. Želantīnu uzbriedina, biezpienam veic pirmastrādi - to izberž caur sietu, pievieno cukuru.
  3. Jogurtu lej atsevišķā trauciņā, tam pievieno ūdens peldē izšķīdinātu želantīnu.
  4. Jogurta masu pievieno biezpiena masai,visu kārtīgi izmaisa un lej deserta trauciņos.
  5. Trauciņus liek ledusskapī uz stundu, lai sastingst.
  6. Vaniļas mērces gatavošana:
  7. Olas dzeltenumu saputo ar cukuru, vaniļas cukuru, pievieno pienu.
  8. Masu vāra ūdens peldē, kamēr tā sabiezē, pirms pasniegšanas atdzesē.
  9. Rotā ar blenderētām un svaigām zemenēm.
  10. Lai labi garšo!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Vistas gaļas kotletes saldajā krējumā

Vistas gaļas kotletes saldajā krējumā

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas