Marinēta vista, ar rozmarīnu

4 1

Sastāvdaļas

  • 1 vista
  • 6 daiviņas ķiploks
  • 3 ēd.k. medus
  • 2 zariņi svaigs rozmarīns
  • 1 /2 tējk. čili pulveris
  • Vidusjūras garšviela
  • Etiķis
  • Sāls, pipari

Pagatavošana

10 min.
  1. Noskalo vistu, ja vēlas, tad sadala pa gabaliem. Ieliek vistu maisiņa. Sarīvē ķiploku un pievieno vistai. Pielej etiķi ( 3-4 ēd.k.) pievieno medu un citas garšvielas. Aizsien maisiņu un visu sakrata. Liek ledusskapī kā minimums uz 4 stundām, vēlams noturēt 24-48 stundas.
  2. Cep cepeškrāsnī 180' C aptuveni 40 min. līdz stundu, vai kamēr kļūst zeltaini brūna.

Komentāri

IevA 2012. gada 7. augusts 16:15
Patiešām elementāri un viegli un garšīgi. :P
Bet man prasījās vairāk sāļuma un asumiņa. ;)
Bet tā pa pirmo.!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni