Marinēta vista, ar rozmarīnu

Sastāvdaļas

  • 1 vista
  • 6 daiviņas ķiploks
  • 3 ēd.k. medus
  • 2 zariņi svaigs rozmarīns
  • 1 /2 tējk. čili pulveris
  • Vidusjūras garšviela
  • Etiķis
  • Sāls, pipari

Pagatavošana

10 min.
  1. Noskalo vistu, ja vēlas, tad sadala pa gabaliem. Ieliek vistu maisiņa. Sarīvē ķiploku un pievieno vistai. Pielej etiķi ( 3-4 ēd.k.) pievieno medu un citas garšvielas. Aizsien maisiņu un visu sakrata. Liek ledusskapī kā minimums uz 4 stundām, vēlams noturēt 24-48 stundas.
  2. Cep cepeškrāsnī 180' C aptuveni 40 min. līdz stundu, vai kamēr kļūst zeltaini brūna.

Komentāri

IevA 2012. gada 7. augusts 16:15
Patiešām elementāri un viegli un garšīgi. :P
Bet man prasījās vairāk sāļuma un asumiņa. ;)
Bet tā pa pirmo.!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi