Komentāri par: Mutē kūstoša siera kūka

Adrians 2015. gada 23. janvāris 19:38
FORSI
Elīza 2013. gada 29. novembris 23:11
Sviests ir jāizkausē vai kas ar viņu ir jādara?
Ilze 2013. gada 2. augusts 18:46
šī principā ir nedaudz citādāka Lapsas virtuvē kūka :) es cepu pēc šīs http://www.draugiem.lv/lapsavirtuve/news/?p=6585143 vienīgi pusi lieku Filadelfijas sieru, pusi Mascarponi!
Kruminsh 2013. gada 30. marts 19:10
ammm... necepaas kuuka man galiigi
Mārtiņš 2013. gada 17. februāris 11:31
Viesiem kūka garšoja, patiesi laba. Es pa virsu vēl improvizācijai balto šokolādi rīvētu pārbēru. Tik man precizējošs jautājums- pēc izņemšanas no cepeškrāsns pēc kādas 1 stundas liku uz galda, bet pilnīgi sacietējusi nebija. Cik pareizāk stundas vajag turēt kūku ledusskapī?
kristians 2012. gada 2. decembris 21:24
vajag obligāti maskarpones sieru
kristians 2012. gada 2. decembris 21:22
kāpēc vidus masa nesacietē
kristians 2012. gada 2. decembris 15:28
paldies loti garsoja
rasa 2012. gada 27. jūnijs 17:39
tas ūdenstrauks vislaik ir jātur vai tikai uz pēdējām 20min?
Justa 2012. gada 19. jūnijs 22:10
Ļoti ļoti garda. Garšoja visiem viesiem. Liels paldies par recepti!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize

Jaunākās receptes