Komentāri par: Garšīgs uzbeku plovs

Vilnis 2016. gada 23. augusts 11:04
ok
Andris 2016. gada 10. maijs 16:25
Ļoti labi bija tvaicētiem rīsi
Andris 2016. gada 10. maijs 16:20
Labāk nelikt klāt žāvētos augļus un beigās pielikt tomāt mērci un pasulē garšīgākais plovs gatavs.
Sandija 2016. gada 5. aprīlis 18:04
Ideāla recepte, lai gan šo to nedaudz pamainu, lieku vēl nedaudz kariju.
Lai rīsi nebūtu pļura, tad jāizvēlas tvaicētie rīsi vai basmati. Es izmantoju basmati un ir ideāli irdens.
Ilze 2013. gada 27. jūlijs 14:26
Gribas uztaisīt mīļotajam. Viņš šodien nostradājies atnāks mājās un būs pārsteigts. Cerams, ka viss sanāks.
Magda 2013. gada 22. jūlijs 12:19
Lai rīsi neaiziet putrā tos nedrīkst maisīt no brīža, kad tie sāk vārīties līdz tie ir gatavi!
CTRS 2013. gada 12. marts 16:03
Noteikti ka ir pasakaini garšīgi, bet jautājums Andrim. Kādus markas rīsus izvēlēties? Un es laikam kaut ko daru nepareizi, bet esmu taisījis ne gluži pēc šīs, bet arī uzbeku receptes kāpēc rīsi aiziet putrā citreiz ? Esmu noverojis ja izmērceju tad vispār ir auzas manam plovam....kāds ir priekšnosacījums irdeniem rīsiem ?
Māris 2012. gada 6. decembris 15:42
izcils :) sanāca ar 1x perfekli.
Zigijs Stārdasts 2012. gada 19. septembris 18:32
Lieliska recepte. Vis sanāca kā pa diedziņu. Tikai 36 porcijas baig daudz.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni

Jaunākās receptes