1. Lasi sagriež steikos, noskalo un nosusina. Tad ierīvē ar sāli, pipariem, apslacina ar citronu sulu un apsegtus novieto aukstumā. Nomazgā cukini, nogriež abus galiņus, gareniski sadala četrās daļās un sagriež kubiciņos. Nomizo ķiploku, tomātus applaucē, nomizo, sadala četrās daļās, izņem serdes un sēklas. Augļu mīkstumu sagrieziet kubiciņos. Sakarsētā eļļā sautē cukini, pievieno ķiploku, tomātus, sāli, piparus un timiānu. Uzliek vāku un sautē 10 min. Pa to laiku atsevišķā pannā apcep no abām pusēm laša steika gabalus. Dārzeņus kārto uz sasildītiem šķīvjiem, pāri pārliekot laša steiku. Pasniedz ar kartupeļiem, kas pārkaisīti ar pētersīļiem.