Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Brokastis Ābolu pankūkas ar kanēli

Ābolu pankūkas ar kanēli

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 4 olas
  • 300 ml piena
  • 12 ēd. k. miltu
  • 6 ēd. k. cukura
  • 2 lieli āboli
  • 1 ēd. k. kanēļa
  • 1 šķipsna/s sāls
  • Eļļa cepšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Bļodā iesit olas un sakuļ viendabīgā masā. Pievieno miltus, 3 ēd. k. cukura un sāli, visu kārtīgi samaisa. Masa būs ļoti bieza.
  2. Lēnām lej klāt pienu un maisa līdz veidojas viendabīga masa.
  3. Ābolus nomizo, izņem serdes un smalki sagriež. Apber ar atlikušo cukuru, kanēli un samaisa.
  4. Ābolus pievieno pankūku mīklai un izmaisa.
  5. Pankūkas cep nelielā eļļas daudzumā. 5-7 cm diametrā.
  6. Pasniedz karstas, pārkaisītas ar pūdercukuru.

    Lai labi garšo!
    Pasniedz karstas, pārkaisītas ar pūdercukuru.

Lai labi ga...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Kartupeļu un maltās gaļas sacepums

Kartupeļu un maltās gaļas sacepums

Brokastis

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas