Sākums > Receptes > Brokastis

Ābolu pankūkas ar kanēli

2012. gada 23. maijs
Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
30 min
1. Bļodā iesit olas un sakuļ viendabīgā masā. Pievieno miltus, 3 ēd. k. cukura un sāli, visu kārtīgi samaisa. Masa būs ļoti bieza.
2. Lēnām lej klāt pienu un maisa līdz veidojas viendabīga masa.
3. Ābolus nomizo, izņem serdes un smalki sagriež. Apber ar atlikušo cukuru, kanēli un samaisa.
4. Ābolus pievieno pankūku mīklai un izmaisa.
5. Pankūkas cep nelielā eļļas daudzumā. 5-7 cm diametrā.
6. Pasniedz karstas, pārkaisītas ar pūdercukuru.

Lai labi garšo!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu