-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Brokastis
-
>
Ābolu pankūkas ar kanēli
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
4 olas
-
300 ml piena
-
12 ēd. k. miltu
-
6 ēd. k. cukura
-
2 lieli āboli
-
1 ēd. k. kanēļa
-
1 šķipsna/s sāls
-
Eļļa cepšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
30 min.
-
Bļodā iesit olas un sakuļ viendabīgā masā. Pievieno miltus, 3 ēd. k. cukura un sāli, visu kārtīgi samaisa. Masa būs ļoti bieza.
-
Lēnām lej klāt pienu un maisa līdz veidojas viendabīga masa.
-
Ābolus nomizo, izņem serdes un smalki sagriež. Apber ar atlikušo cukuru, kanēli un samaisa.
-
Ābolus pievieno pankūku mīklai un izmaisa.
-
Pankūkas cep nelielā eļļas daudzumā. 5-7 cm diametrā.
-
Pasniedz karstas, pārkaisītas ar pūdercukuru.
Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs