Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Pavasara lakšu zupa

Pavasara lakšu zupa

FOTO: Depositphotos.com

Domāju, ka labi iederēsies arī kāds apcepts bekons vai grauzdiņi, var iekult olu.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 saujas lakšu
  • 2 lieli kartupeļi
  • 2 vidēji sīpoli
  • 2 daiviņa/s ķiploka
  • 1 selerijas kāts
  • 1 purava gabaliņš ap 5cm
  • 400-500 ml gaļas vai dārzeņu buljona
  • 2 ēd. k. krējuma
  • Sāls
  • Romiešu ķimenes
  • Melnie pipari malti
  • Tabasco mērce pēc garšas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Sīpolus, ķiplokus, selerijas kātu, puravu sakapā, kartupeļus sagriež nelielos kubiņos.
  2. Uz pannas uzkarsē drusku eļļas, apcep sīpolus līdz zeltainumam. Pievieno ķiploku, seleriju un puravu, apcep vēl kādas 5 min. Pievieno buljonu, kartupeļus un gatavo līdz kartupeļi paliek mīksti. Lakšus sagriež, pievieno pannas saturam un gatavo vēl apm. 10 min.
  3. Tad visu sablenderē. Pasniedz karstu, pārkaisot ar sakapātiem puraviem, dekorē ar lakšu ziediem., klāt piekož graudu maizi.

    Lai labi garšo!
    Tad visu sablenderē. Pasniedz karstu, pārkaisot ar sakapātie...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Sātīgais kabaču sacepums

Sātīgais kabaču sacepums

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA