Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Cūkgaļas šašliks ar hmeli-suneli

2012. gada 9. maijs
Foto: Depositphotos.com
Jācenšās gaļu pirkt svaigu un vēlams ar speķīti klat. Tad visam jābūt pa pirmo!
Pagatavošana
10 min
1. Sagriež visu gaļu šašlika cienīgos gabalos.
2. Sagriež sīpolus aplīšos vai pusmēnestiņos.
3. Maisa visu kopā, ber klāt hmeli-suneli, sāli, piparus un pārlej ar kvalitatīvu olīveļļu. Var būt pirmā dzinuma otrā vai devītā, tam nav nozīmbes, bet lai būtu laba pēc smaržas un garšas. Eļļu uzliet vajag mazliet, bet tikai tad, kad visas garšvielas sabērtas un gaļa samaisīta. Nevajag iedomāties tagad liet tā, ka pludo viss. (mazliet, tā lai knapi slapš būtu).
4. Liek šķīvi ar trīslitra ūdens burku virsū un pastum malā uz pārs h. Ideālā variantā atstāj līdz rītam ledusskapī, lai pusdienās var cept.

Lai labi garšo!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu