Biezpiena torte "pārsteigums jubilejā"

5 1

Sastāvdaļas

  • 3 biskvīta ripas
  • 800 g biezpiena
  • 1 glāze saldā krējuma
  • 100 g šokolāde (vēlams tumšā)
  • 200 g pūdercukura, bet var arī parasto cukuru
  • 150 g rozīņu
  • 50 -100 g citrusaugļu sukāžu (pēc izvēles)
  • 5 -6 ēdamkarotes riekstu (var dažādus riekstus)
  • 2 ēdamkarotes liķiera (bet var arī nelikt klāt)

Pagatavošana

40 min.
  1. Bļodā bezpienu sajauc ar saldo krējumu, pūdercukuru.
  2. Rozīnes nomazgā, pārlasa. Riestus sadrupina, Sukādes sagriež mazos gabaliņos. Sajauc ar biezpienu.
  3. Stikla bļodā ieklāj pārtikas plēvi. No biskvīta sagataves izgriež bļodas diametra ripu, gar bļodas malām liek biskvītu.
  4. Biskvīta oderējumu piesūcina ar liķieri.
  5. Tad virsū liek biezpiena masu, virsu izlīdzina. Virsu liek lielo biskvīta ripu un viegli piespiež. Pārklāj pārtikas plēvi un liek aukstumā uz 6 stundām (es paratsi uz nakti atstāju aukstumā).
  6. Nākamā dienā torti izņem no formas, izgāž uz liela šķīvja un dekorē.

Komentāri

Lauma Astere 2014. gada 31. janvāris 19:28
Manai vecmamsi ļoti patiks.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti