Sākums > Receptes > Deserti

Biezpiena torte "pārsteigums jubilejā"

2012. gada 29. aprīlis
Foto: Māra Andrejeva
Pagatavošana
40 min
1. Bļodā bezpienu sajauc ar saldo krējumu, pūdercukuru.
2. Rozīnes nomazgā, pārlasa. Riestus sadrupina, Sukādes sagriež mazos gabaliņos. Sajauc ar biezpienu.
3. Stikla bļodā ieklāj pārtikas plēvi. No biskvīta sagataves izgriež bļodas diametra ripu, gar bļodas malām liek biskvītu.
4. Biskvīta oderējumu piesūcina ar liķieri.
5. Tad virsū liek biezpiena masu, virsu izlīdzina. Virsu liek lielo biskvīta ripu un viegli piespiež. Pārklāj pārtikas plēvi un liek aukstumā uz 6 stundām (es paratsi uz nakti atstāju aukstumā).
6. Nākamā dienā torti izņem no formas, izgāž uz liela šķīvja un dekorē.
Uz augšu