Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Makaroni ar lasi, garnelēm un astoņkājīšiem

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Makaroni - cik vajag un kādus vēlas
  • Lasis (vislabāk laša atgriezumi)
  • Krējums
  • Garneles
  • Atsaldēti astoņkājīši
  • Sāls
  • Citronpipari
  • Laims vai citrons
  • Pētersīļi, dilles
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Makaronus vāra kā norādīts uz iepakojuma.
  2. Laša asakas vāra līdz gaļa nāk nost no asakām. Asakas notīra un laša gaļu liek uz pannas un drusku apcep, vēlāk pievieno sāli, citronpiparus (var pievienot arī citas garšvielas, ja vēlas) un krējumu, pasutina.
  3. Apcep drusku astoņkājīšus.
  4. Šķīvī liek makaronus, pārlej ar laša mērci, virsū uzber garneles un uzliek astoņkājīšus (pēc vēlmes). Zaļumi.
  5. Pusi laima vai citrona liek klāt šķīvī, to var uzspiest, cik daudz vēlas.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gulaša zupa ungāru gaumē

Gulaša zupa ungāru gaumē

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas