Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Makaroni ar lasi, garnelēm un astoņkājīšiem

2012. gada 29. aprīlis
Foto: Māra Andrejeva
Pagatavošana
30 min
1. Makaronus vāra kā norādīts uz iepakojuma.
2. Laša asakas vāra līdz gaļa nāk nost no asakām. Asakas notīra un laša gaļu liek uz pannas un drusku apcep, vēlāk pievieno sāli, citronpiparus (var pievienot arī citas garšvielas, ja vēlas) un krējumu, pasutina.
3. Apcep drusku astoņkājīšus.
4. Šķīvī liek makaronus, pārlej ar laša mērci, virsū uzber garneles un uzliek astoņkājīšus (pēc vēlmes). Zaļumi.
5. Pusi laima vai citrona liek klāt šķīvī, to var uzspiest, cik daudz vēlas.
Uz augšu