Makaroni ar lasi, garnelēm un astoņkājīšiem

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • Makaroni - cik vajag un kādus vēlas
  • Lasis (vislabāk laša atgriezumi)
  • Krējums
  • Garneles
  • Atsaldēti astoņkājīši
  • Sāls
  • Citronpipari
  • Laims vai citrons
  • Pētersīļi, dilles

Pagatavošana

30 min.
  1. Makaronus vāra kā norādīts uz iepakojuma.
  2. Laša asakas vāra līdz gaļa nāk nost no asakām. Asakas notīra un laša gaļu liek uz pannas un drusku apcep, vēlāk pievieno sāli, citronpiparus (var pievienot arī citas garšvielas, ja vēlas) un krējumu, pasutina.
  3. Apcep drusku astoņkājīšus.
  4. Šķīvī liek makaronus, pārlej ar laša mērci, virsū uzber garneles un uzliek astoņkājīšus (pēc vēlmes). Zaļumi.
  5. Pusi laima vai citrona liek klāt šķīvī, to var uzspiest, cik daudz vēlas.

Komentāri

katja 2012. gada 19. jūnijs 14:46
Viegla un laba recepte

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi