Gardie dārzeņi

5 1
Gardie dārzeņi
Foto: Depositphotos.com
Dārzeņiem no ārpuses jābūt apceptiem, bet viducī stingriem, lai var labi sajust katra dārzeņa īpašo garšu.

Sastāvdaļas

  • Kartupeļi
  • Burkāni
  • Kabači
  • Paprika
  • Sarkanais sīpols
  • Sāls
  • Pipari
  • Olīveļļa
  • Svaigas dilles pasniegšanai

Pagatavošana

60 min.
  1. Visus dārzeņus nomazgā, notīra. Sagriež ripiņās visu izņemot papriku un sīpolus, tos gabaliņos. Dārzeņiem jābūt atšķirīa biezuma - burkāniem un kartupeļiem plānākiem, kabacim un paprikai lielākos un biezākos gabalos - tas dēļ atsķirīgā gatavošanās laika.
  2. Tad visu saberam bļodā, aplej ar olīveļļu un pārkaisa ar sāli un pipariem un kārtīgi samaisa.
  3. Visu beram cepšanai paredzētā traukā un liek cepties cepeškrāsnī (200-220 grādos) uz 30-40 minūtēm.
    Svarīgi - dārzeņi periodiski jāsamaisa, lai tie apbrūnētos no visām pusēm.

    Lai labi garšo!
    Visu beram cepšanai paredzētā traukā  un liek cepties cepešk...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni