Gardie dārzeņi

2012. gada 17. aprīlis
Foto: Depositphotos.com
Dārzeņiem no ārpuses jābūt apceptiem, bet viducī stingriem, lai var labi sajust katra dārzeņa īpašo garšu.
Pagatavošana
60 min
1. Visus dārzeņus nomazgā, notīra. Sagriež ripiņās visu izņemot papriku un sīpolus, tos gabaliņos. Dārzeņiem jābūt atšķirīa biezuma - burkāniem un kartupeļiem plānākiem, kabacim un paprikai lielākos un biezākos gabalos - tas dēļ atsķirīgā gatavošanās laika.
2. Tad visu saberam bļodā, aplej ar olīveļļu un pārkaisa ar sāli un pipariem un kārtīgi samaisa.
3. Visu beram cepšanai paredzētā traukā un liek cepties cepeškrāsnī (200-220 grādos) uz 30-40 minūtēm.
Svarīgi - dārzeņi periodiski jāsamaisa, lai tie apbrūnētos no visām pusēm.

Lai labi garšo!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu