Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Gardie dārzeņi

Gardie dārzeņi

FOTO: Depositphotos.com

Dārzeņiem no ārpuses jābūt apceptiem, bet viducī stingriem, lai var labi sajust katra dārzeņa īpašo garšu.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Kartupelis
  • Burkāni
  • Kabači
  • Paprika
  • Sarkanais sīpols
  • Sāls
  • Pipari
  • Olīveļļa
  • Svaigas dilles pasniegšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Visus dārzeņus nomazgā, notīra. Sagriež ripiņās visu izņemot papriku un sīpolus, tos gabaliņos. Dārzeņiem jābūt atšķirīa biezuma - burkāniem un kartupeļiem plānākiem, kabacim un paprikai lielākos un biezākos gabalos - tas dēļ atsķirīgā gatavošanās laika.
  2. Tad visu saberam bļodā, aplej ar olīveļļu un pārkaisa ar sāli un pipariem un kārtīgi samaisa.
  3. Visu beram cepšanai paredzētā traukā un liek cepties cepeškrāsnī (200-220 grādos) uz 30-40 minūtēm.
    Svarīgi - dārzeņi periodiski jāsamaisa, lai tie apbrūnētos no visām pusēm.

    Lai labi garšo!
    Visu beram cepšanai paredzētā traukā  un liek cepties cepešk...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Aliču kompots

Aliču kompots

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas