Sākums > Receptes > Konditoreja un maize

Braunija kūka ar valriekstiem

2012. gada 16. aprīlis
Foto: Irbe Tene
Pagatavošana
60 min
1. Sagatavo nepieciešamās sastāvdaļas.
Foto: Irbe Tene
2. Ūdens peldē kausē šokolādi.
Foto: Irbe Tene
3. Šokolādei pievieno sviestu.
Foto: Irbe Tene
4. Kamēr sviesta un šokolādes masa kūst, vienā traukā saputo olu dzeltenumus ar cukuru un otrā olu baltumus stingrās putās.
Foto: Irbe Tene
5. Olu dzeltenumu masu maisa ar šokolādes masu.
Foto: Irbe Tene
6. Masai pievieno sadrupinātus valriekstus.
Foto: Irbe Tene
7. Pievieno miltus.
Foto: Irbe Tene
8. Masā iecilā olu baltumus.
Foto: Irbe Tene
9. Ietaukotā veidnē lej masu. Cep ~30 min. 180 grādos.
Foto: Irbe Tene
10. Kad kūka nedaudz atdzisusi, to pārkaisa ar pūdercukuru

Lai labi garšo!
Foto: Irbe Tene
Uz augšu