Asā tomātu biezzupa

3 1

Sastāvdaļas

  • Bundža (800 g)konservēto tomātu
  • Puse paprikas
  • Sīpols,dažas ķiploku daiviņas
  • Spināti (sauja)
  • Čili pipara gabaliņš vai nedaudz maltas čili garšvielas
  • Sāls , cukurs, pipari malti

Pagatavošana

20 min.
  1. Uz pannas nedaudz un ne brūnus apcep sīpolus un ķiplokus. Pievieno noblanšētu un bez mizas papriku, nedaudz apcep. Pieliek konservētos tomātus, čili pulveri, sāli, piparus un cukuru pēc katra garšas. Pasautē to visu 10. min. Visu pārliek katliņā, pieliek saldētus spinātus un vēl nedaudz pavāra, ja vēlas var pievienot buljonu. Tad sablenerē ar blenderi. Pasniedz ar grauzdiņiem, saldo krējumu vai ar karoti kausētā siera (kā garšo bērniem).Čili dod īpašo asumu.

Komentāri

raisa 2015. gada 29. septembris 20:21
laba loti

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas