Krēmzupa ar lasi

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • Lasis
  • 4 kartupeļi
  • 1 burkāns
  • 1 /2 siera "Philadelphia"
  • 3 ēdamk. saldā krējuma
  • 1 pētersīļu buljona kubiņš "Knor"
  • 3 tējk. sviesta
  • Zaļumi
  • Čili pipars
  • Vegeta garšvielas

Pagatavošana

15 min.
  1. Katliņā ieliek kubiņos sagrieztus burkānus un kartupeļus. Pievieno buljona kubiņu, čili piparu, sāli un vegetu. Pārlej ar ūdeni.
  2. Vāra kamēr dārzeņi gatavi.
  3. Dārzeņus sablenderē, pievieno sieru, saldo krējumu un uzvāra. Krēmīguma pakāpi regulē ar vārītu ūdeni.
  4. Sviestā nedaudz apcep laša kubiciņus.
  5. Servē kā attēlots foto. Pasniedz ar svaigi grauzdētu baltmaizi.
  6. Lai labi garšo!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi