Pildītas olas ar valriekstiem

Sastāvdaļas

  • Olas
  • 1 tēj.k. sviets
  • Kečups
  • Garšvielas (kādas vien sirds kāro)
  • Krējums
  • Dilles
  • Valrieksti

Pagatavošana

20 min.
  1. Novāra olas un sagriež tās uz pusēm.
  2. Izņem olu dzeltenumus, bļodā sasmalcina un pievieno visas sastāvdaļas.
  3. Iegūto masu pilda olu pusītēs.
  4. Dekoram var izmantot, piemēram, siļķi vai brētliņas.
  5. Labu apetīti!

Komentāri

Diana 2012. gada 19. jūnijs 13:58
vareja labak paskaidrot ka ko darit,nevis uzrakstit halavo versiju...
Samanta 2012. gada 13. maijs 10:23
šitā man baigi garšo...

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi