Komentāri par: Auzu pārslu karameļu cepumi

justs 2015. gada 5. novembris 22:36
superīgi! un ļoti garšīgi kurš tos cepumus izdomāja? un es tos varbūt pat pārdošu mārtiņdienā.;)
Jevgēnoks 2015. gada 1. oktobris 15:03
loti jauki
alise 2014. gada 26. oktobris 18:52
ļoti ļoti garšīgi
sabine lukina 2013. gada 12. augusts 13:23
piens nav jaliek klat? vai udens?
vita 2013. gada 3. augusts 18:42
loti garsigi
vita 2013. gada 5. marts 17:28
te nebija rakstīta temperatūra cik grādos jāliek cepties un cik ilgi man sadega
Monika 2013. gada 14. februāris 19:18
a kur vinu beigas liek cepties uz panas vai cepeskrasni?
mmm 2012. gada 22. decembris 11:48
Sviestu tur pat kur miltus.
Gerda 2012. gada 1. decembris 22:07
A ko ar sviestu darīt?
Ieva 2012. gada 26. novembris 20:59
Loti laba un garsiga recrpte!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize

Jaunākās receptes