Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Auzu pārslu karameļu cepumi

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 glāzes auzu pārslas
  • 150 g sviests
  • 1 ola
  • 0.5 glāze milti
  • 0.5 glāze cukurs
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

20 min.
  1. Uz panas uzber auzu pārslas, cep tik ilgi kamēr paliek zeltaini brūnas.
  2. Kamēr auzu pārslas cepās, bļodā kārtīgi samaisa cukuru, olu un miltus.
  3. Tad kad gatavas arī auzu pārslas, ieber tās bļodā, kur jau ir samaisīts cukurs, ola, milti, un visu kopā samaisa.
  4. Kad masa ir sajaukta un stingra, liek cepties līdz cepumi kļūst gaiši brūni.
  5. Labu apetīti!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Zemeņu pudiņš

Zemeņu pudiņš

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas