Komentāri par: Baltā pamatmērce

,,, 2016. gada 27. janvāris 20:37
Man paradijas miltu kunkuli,pee
Viktorija 2014. gada 4. decembris 20:32
Es tiesi cepu ela tas nu bija slikti ahhhh
Viktorija 2014. gada 4. decembris 20:30
Es tiesi cepu ela tas nu bija slikti ahhhh
beidzat 2014. gada 25. novembris 19:47
zini jans citiem iesaaceejiem noder šāda recepte.
Sintija 2014. gada 4. februāris 16:10
Kas jus galigi tupi esiet, mja idi... ja negribi brunu merci nu tad ludzu karse tik mazliet tad tev bus baltaaaaa vaitad tik tiesam gruti saprast, tie tavi komentari tikpat labi te nebija vajadzigi kautko tik tupu vareji paturet sava prata..

un tu ar savu maizisu smeresanu ha ha izkatas ka tev tas uzjautrina, nu tad ceru ka tu iemacisies usmeret maiziti un ievietosi aprakstu seit ka to izdarit varbut kadam noderes kas tads, ko var zinat varbut vel mums kur te ir tik pat stulb... idij... kurs nemak.
Mārtiņš 2012. gada 12. novembris 21:10
galiigi nepiekriitu tam ka jaapcepj taa lai milti paliek bruuni jo tad arii meerce paliek bruungana un taa vairs nau nekaada baltaa meerce
Jans 2012. gada 7. aprīlis 08:23
Vot šis ir atklājums! Kaut kas pilnīgi neredzēts latviešu virtuvē! Nākošreiz ceru sagaidīt padomu kā uz maizes uzsmērēt sviestu.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni

Jaunākās receptes