Komentāri
7
Jaunākie
Vecākie
Man paradijas miltu kunkuli,pee
Vērtējums
Atbildēt
Es tiesi cepu ela tas nu bija slikti ahhhh
Vērtējums
Atbildēt
Es tiesi cepu ela tas nu bija slikti ahhhh
Vērtējums
Atbildēt
zini jans citiem iesaaceejiem noder šāda recepte.
Vērtējums
Atbildēt
Kas jus galigi tupi esiet, mja idi... ja negribi brunu merci nu tad ludzu karse tik mazliet tad tev bus baltaaaaa vaitad tik tiesam gruti saprast, tie tavi komentari tikpat labi te nebija vajadzigi kautko tik tupu vareji paturet sava prata..
un tu ar savu maizisu smeresanu ha ha izkatas ka tev tas uzjautrina, nu tad ceru ka tu iemacisies usmeret maiziti un ievietosi aprakstu seit ka to izdarit varbut kadam noderes kas tads, ko var zinat varbut vel mums kur te ir tik pat stulb... idij... kurs nemak.
un tu ar savu maizisu smeresanu ha ha izkatas ka tev tas uzjautrina, nu tad ceru ka tu iemacisies usmeret maiziti un ievietosi aprakstu seit ka to izdarit varbut kadam noderes kas tads, ko var zinat varbut vel mums kur te ir tik pat stulb... idij... kurs nemak.
Vērtējums
Atbildēt
galiigi nepiekriitu tam ka jaapcepj taa lai milti paliek bruuni jo tad arii meerce paliek bruungana un taa vairs nau nekaada baltaa meerce
Vērtējums
Atbildēt
Vot šis ir atklājums! Kaut kas pilnīgi neredzēts latviešu virtuvē! Nākošreiz ceru sagaidīt padomu kā uz maizes uzsmērēt sviestu.
Vērtējums
Atbildēt