Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
7
Jaunākie Vecākie
,
,,,
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Man paradijas miltu kunkuli,pee
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
V
Viktorija
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Es tiesi cepu ela tas nu bija slikti ahhhh
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
V
Viktorija
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Es tiesi cepu ela tas nu bija slikti ahhhh
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
b
beidzat
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
zini jans citiem iesaaceejiem noder šāda recepte.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
S
Sintija
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Kas jus galigi tupi esiet, mja idi... ja negribi brunu merci nu tad ludzu karse tik mazliet tad tev bus baltaaaaa vaitad tik tiesam gruti saprast, tie tavi komentari tikpat labi te nebija vajadzigi kautko tik tupu vareji paturet sava prata..

un tu ar savu maizisu smeresanu ha ha izkatas ka tev tas uzjautrina, nu tad ceru ka tu iemacisies usmeret maiziti un ievietosi aprakstu seit ka to izdarit varbut kadam noderes kas tads, ko var zinat varbut vel mums kur te ir tik pat stulb... idij... kurs nemak.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
M
Mārtiņš
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
galiigi nepiekriitu tam ka jaapcepj taa lai milti paliek bruuni jo tad arii meerce paliek bruungana un taa vairs nau nekaada baltaa meerce
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
J
Jans
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Vot šis ir atklājums! Kaut kas pilnīgi neredzēts latviešu virtuvē! Nākošreiz ceru sagaidīt padomu kā uz maizes uzsmērēt sviestu.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Līdzīgās receptes

Pamatēdieni

Jaunākās receptes