Sākums > Receptes > Konditoreja un maize

Šokolādes desa ar iebiezināto pienu

2012. gada 2. aprīlis
Foto: Shutterstock.com
Pagatavošana
120 min
1. Selgas cepumus sadrupina sīkos gabaliņos palielā traukā.
2. Katliņā uz mazas uguns kausē sviestu. Kad sviests ir izkusis, pievieno kakao - var sijāt caur sietiņu, lai nav kunkulīši. Kad kakao ir iemaisīts sviestā, pievieno kondensēto pienu ar cukuru un maisa, līdz masa kļūst viendabīga.
3. Katliņa saturu lej bļodā, kur ir sadrupinātie cepumi, un visu samaisa.
4. Iegūto masu liek mazajos polietilēna maisiņos (parasti šo daudzumu sadalu uz 2 maisiņiem), un veido desu. Liek ledusskapī, lai tā sacietē.
5. Pēc 2 stundām desa jau ir gatava, ņem ārā un griež ripās.
6. Lai labi garšo!
Foto: Shutterstock.com
Uz augšu