Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Veselības maize

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 3 glāzes (250 ml) pārslas- auzu pārslas, miežu, kviešu, rudzu, 5 graudu, jebkuras. Man bija no visām kopā
  • 2 saujas sēkliņas
  • Vidēja lieluma burkāns
  • 50 g siers
  • Buntīte lociņu - var arī dilles, pētersiļus
  • Garšvielas kādas vēlas
  • 200 ml piens
  • 1 tēj.k. soda
  • 100 ml kefīrs
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Pārslas sablenderē miltos. Var daļu blenderēt, bet otru daļu atstāt veselas, kā vēlas.
  2. Apgrauzdē sēkliņas. Uz smalkās rīves sarīvē burkānu. Sasmalcina lociņus.
  3. Pārslām pievieno garšvielas, locinus, sēkliņas, burkānu, sieru un izmaisa.
  4. Kefīrā iemaisa sodu un pievieno sausajam maisījuamam. Pielej pienu un izmaisa. Mīklai jāsanāk biezai, bet tā būs lipīga, tā jābūt. Atstāj uz 20 minūtēm istabas tempertūrā.
  5. Izveido kukulīti. Cep iepriekšs uzsildītā cepeškrāsnī ~200 grādos ~40 minūtes.
  6. Gatavo maizi apsedz un atdzesē zem dvieļa.
  7. Lai labi garšo!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Sulīgās tītara kotletes ar tomātiem un sieru

Sulīgās tītara kotletes ar tomātiem un sieru

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas