Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Šokolādes kūka

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 vidēja lieluma burkāns
  • 1 citrona miziņa
  • 50 g šokolāde
  • 50 g sviests
  • 50 g biezpiens
  • 1 /2 glāze tīrkultūra- bezpiedevu jogurts, skābais krējums vai kefīrs
  • 1 /2 paciņa Kāruma svaigā siera klasiskā
  • 1 glāze manna
  • 4 ēd.k. cukurs
  • 4 ēd.k. kukurūzas milti
  • 1 /2 tēj.k. soda
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Mannā aplej ar kefīru izmaisa. Uz smalkās rīves sarīvē burkānu un iemaisa mannā kefīra maisījumā.
  2. Svaigo sieru saputo ar cukuru, pievieno biezpienu, citrona miziņu, izkausētu, atdzesētu šokolādi sajauktu ar sviestu. Visu saputo.
  3. Savieno abus maisījumus un saputo, pievieno kukurūzas miltus sajauktus ar sodu, vēl saputo, lai viss vienmērīgs.
  4. Lej ietaukotā cepamtraukā un cep ~180 grādos ~30-40 minūtes. Cepšanas laiks atkarīgs cik biezā kārtā ir mīkla - atkarīgs no cepamtrauka izmēra.
  5. Gatavo kūku atdzesē cepamtraukā un tikai tad izņem un sagriež.
  6. Silta kūka ir mīksta, trausla, atdziestot tā labi tur savu formu, viegli izņemt un sagriezt.
  7. Lai labi garšo!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Kartupeļu  sacepums - kuģelis

Kartupeļu sacepums - kuģelis

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas