Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Biezpiena sacepums ar kviešu pārslām

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 200 g biezpiens
  • 2 glāzes kviešu pārslas (bet var arī jebkuras citas)
  • 1 ola
  • 1 glāze skābais krējums vai bezpiedevu jogurts (man bija puse uz pusi)
  • 3 āboli - daudzums pēc vēlēšanās, var arī izmantot ābolu vietā citus augļus vai ogas, bet var arī izlaist šo sastāvdaļu
  • 4 ēd.k. cukurs
  • 50 g sviests
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. 1 glāzi kviešu pārslas sajauc ar krējumu/jogurtu, biezpienu un izmaisa.
  2. Olu saputo ar 3 ēd.k. cukura līdz izveidojas kremīga masa, pievieno kviešu pārslu, biezpiena maisījumu, visu saputo.
  3. Lej cepamtraukā, kas iesmērēts ar nelielu daudzumu sviesta. Virsū lieka nomizotus ,sarīvētus ābolus, kam pāri pārber kviešu pārslu drupačas.
  4. Kviešu pārslu drupaču pagatavošana. Sviestu,1 ēd.k. cukuru un 1 glāzi kviešu pārslas sadrupina viendabīgās drupačās.
  5. Cep ~200 grādos ~30 minūtes, līdz virsa ir maigi brūna.
  6. Lai labi garšo!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gaļas sautējums zviedru gaumē

Gaļas sautējums zviedru gaumē

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas