Sākums > Receptes > Deserti

Iebiezinātā piena kūka

2012. gada 17. marts
Foto: Raitis MIKSONS
Pagatavošana
60 min
1. Sastāvdaļu daudzums paredzēts priekš standarta apaļās cepamās formas.
2. Bet tā kā es parasti cepu 4kantīgajā cepeškrāsns pannā,tad ņemu visu dubultā.
3. Mīklu dala 3-4 daļās. Izklāj plānā kārtiņā uz cepamā papīra, 180grādos cep zeltaini brūnu ~10min.
4. Starp kārtām liek skābo krējumu ar dzērveņu ābolu ievārījumu un vienkārši uzputotu skābo krējumu ar cukuru.
5. Visu kas palicis pie cepampapīra nokasa un vēlāk izmanto maliņu apkaisīšanai. Dekorē parasti ar augļiem.
6. Lai labi garšo!
Uz augšu