Iebiezinātā piena kūka

5 1

Sastāvdaļas

  • Mīklai:
  • 1 bundža iebiezinātais piens ar cukuru
  • 2 olas
  • 1 ēd. k. izkausēta sviesta
  • 1 glāze miltu
  • 1 ēd. k. cepamais pulveris
  • Naža gals citronskābe vai puscitrona sula
  • Krēmam:
  • 600 g skābais krējums
  • 100 g cukurs
  • 250 g skābens ievārījums

Pagatavošana

60 min.
  1. Sastāvdaļu daudzums paredzēts priekš standarta apaļās cepamās formas.
  2. Bet tā kā es parasti cepu 4kantīgajā cepeškrāsns pannā,tad ņemu visu dubultā.
  3. Mīklu dala 3-4 daļās. Izklāj plānā kārtiņā uz cepamā papīra, 180grādos cep zeltaini brūnu ~10min.
  4. Starp kārtām liek skābo krējumu ar dzērveņu ābolu ievārījumu un vienkārši uzputotu skābo krējumu ar cukuru.
  5. Visu kas palicis pie cepampapīra nokasa un vēlāk izmanto maliņu apkaisīšanai. Dekorē parasti ar augļiem.
  6. Lai labi garšo!

Komentāri

Andris Ivanovs 2015. gada 12. marts 13:46
Kā pagatavot mīklu ?
karliiina 2014. gada 14. oktobris 20:59
tur rakstīts...iebiezinātā piena kūka :)
Bet 2012. gada 17. marts 10:54
Nē, nu tā jau kūkai laikam nav ne vainas, bet kāpēc tā saucās par meduskūku, ja receptē no medus ne miņas. Tad jau es varētu ielikt kādu truša gaļas un burkānu ragū recepti, bet nosaukumā uzrakstīt - veģetārais sautējums manā gaumē.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti