Zemeņu zupiņa

4 1
Vīnu un ūdens vietā zupu var gatavot ar pienu vai ābolu sulu.

Sastāvdaļas

  • 3 glāze/s zemeņu
  • 2 glāze/s ūdens
  • 2 glāze/s vīna
  • 1/2 glāze/s cukura
  • 4 tējk. kartupeļu miltu
  • 1/2 naža gala sāls

Pagatavošana

60 min.
  1. Nomazgātas, uz pusēm pārgrieztas vai veselas zemenes ieliek bļodā un apkaisa ar pusi no paredzētā cukura daudzuma.
  2. Pārējo cukuru ūdenī, kam pielikts nažagala sāls, uzvāra, pielej vīnu un pēc atdzišanas pārlej zemenēm.
    Pasniedz ar cepumiem.

    Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Rinalda 2015. gada 17. oktobris 18:16
Ņamm.....

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti