Olu citronu zupa

3 1
Šo recepti es iemācījos no mūsu Austrālijas viesiem.

Sastāvdaļas

4 porcijas
  • 2 citroni
  • 4 olas
  • Sauja rīsu
  • 1 sīpols
  • 2 daivas ķiploku
  • ½ litra buljona
  • Sāls
  • Pipari
  • Sviests

Pagatavošana

20 min.
  1. Smalki sagriež sīpolu un ķiploku, apcep tos sviestā. Pievieno buljonu. Kad tas vārās, sagriež abus citronus uz pusēm, izspiež no tiem sulu, pielej klāt, visas 4 izspiestās citronu pusītes iemet zupā.
  2. Tad pieliek rīsus, sali, piparus. Vāra, kamēr rīsi ir mīksti.
  3. Olas sakuļ, var pievienot nedaudz ūdeni. Kad rīsi ir gatavi, pievieno zupai sakulto olu. Tas jādara, lēni lejot olu, bet strauji maisot zupu. Tā olas būs mazās šķiedrās. Pirms pasniegšanas citronu pusītes izņem ārā.
  4. Lai labi garšo!

Komentāri

Lāsma 2015. gada 22. aprīlis 18:58
Tik briesmīgi, citrons nenormāli par daudz, neko tik sliktu neesmu ēdusi!!!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas