Sākums > Receptes > Zupas

Olu citronu zupa

2012. gada 15. marts
Foto: Zane Hajeka
Šo recepti es iemācījos no mūsu Austrālijas viesiem.
Pagatavošana
20 min
1. Smalki sagriež sīpolu un ķiploku, apcep tos sviestā. Pievieno buljonu. Kad tas vārās, sagriež abus citronus uz pusēm, izspiež no tiem sulu, pielej klāt, visas 4 izspiestās citronu pusītes iemet zupā.
2. Tad pieliek rīsus, sali, piparus. Vāra, kamēr rīsi ir mīksti.
3. Olas sakuļ, var pievienot nedaudz ūdeni. Kad rīsi ir gatavi, pievieno zupai sakulto olu. Tas jādara, lēni lejot olu, bet strauji maisot zupu. Tā olas būs mazās šķiedrās. Pirms pasniegšanas citronu pusītes izņem ārā.
4. Lai labi garšo!
Uz augšu