Desu un kāļu sautējums

Sastāvdaļas

  • 100 g desas
  • 15 g tauku
  • 250 gr kāļu
  • 5 g kviešu miltu
  • 15 g skāba krējuma
  • Sāls, ķimenes

Pagatavošana

20 min.
  1. Desu sagriež ripiņās un taukos vai sviestā apcep. Tad pievieno gabaliņos sagrieztus kāļus, buljonu vai ūdeni, sāli, ķimenes un sautē. Šķidrumu sabiezina ar izkarsētiem kviešu miltiem. Pievieno skābu krējumu. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem. LABU APETĪTI!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi