Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Desu un kāļu sautējums

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 100 g desas
  • 15 g tauku
  • 250 gr kāļu
  • 5 g kviešu miltu
  • 15 g skāba krējuma
  • Sāls, ķimenes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

20 min.
  1. Desu sagriež ripiņās un taukos vai sviestā apcep. Tad pievieno gabaliņos sagrieztus kāļus, buljonu vai ūdeni, sāli, ķimenes un sautē. Šķidrumu sabiezina ar izkarsētiem kviešu miltiem. Pievieno skābu krējumu. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem. LABU APETĪTI!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Kraukšķīgie ukraiņu gurķi ar ķimenēm un burkāniem

Kraukšķīgie ukraiņu gurķi ar ķimenēm un burkāniem

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas