Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 200 g tumšās šokolādes
  • 200 g sviests
  • 200 g cukura
  • 3 olas
  • Glazūrai:
  • 30 g sviests
  • 4 ēd. k. cukura
  • 4 ēd. k. kakao
  • 5 ēd. k. piens
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Šokolādi, sviestu pienu, cukuru kausē uz lēnas uguns.
  2. Olas un cukurs jāsaputo stingrās putās.
  3. Iemaisa miltus, pievieno šokolādi. Maisa viendabīgā masā.
  4. Cep 30 min 175 grādos.
  5. Lai labi garšo!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Mandeļu kēksiņi

Mandeļu kēksiņi

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas