Sākums > Receptes > Konditoreja un maize

Glazēti biezpiena sieriņi

2012. gada 14. marts
Foto: Nataša Rogova
Pagatavošana
30 min
1. Cepumu un biezpiena daudzums ir aptuvens, jo sausāks biezpiens, jo mazāk var aiziet cepumi, jo mitrāks, jo vairāk cepumi.
2. Cepumus sablenderē drupačās.
3. Ja biezpiens ir graudains, tad to arī sablenderē krēmīgā masā.
4. Biezpienam pievieno iebiezināto pienu, tad cepumu drupačas. Visu izmaisa. Masai jāsanāk ļoti biezai. Ja nepieciešams pievieno vēl cepumus.
5. Ieliek uz 30 minūtēm ledusskapī.
6. Pēc tam veido sieriņiem formu kādu vēlas. Biezpiena sieriņu masa ir bieza un nelīp pie rokām, viegli ar to strādāt.
7. Izkausē šokolādi. Apviļā katru sieriņu šokolādē, liek uz folija un saldētavā uz 10 minūtēm, lai sacietē šokolāde.
8. Es vēl apbēru ar krāsainiem graudiņiem.
9. Ja mājās atrodas rieksti, žāvēti augļi, marmelāde, vai kas tam līdzīgs, droši liekam klāt un iegūsim citas garšas sieriņus.
10. Garšo lieliski!
11. Labu apetīti!
Uz augšu