Sākums > Receptes > Konditoreja un maize

Banānu - kivi plātsmaize

2012. gada 14. marts
Foto: Laura Āboltiņa
Pagatavošana
35 min
1. Gatavo mīklu - sakuļ olas ar cukuru, pievieno skābo krējumu un izmaisa.
Foto: Laura Āboltiņa
2. Pieber izsijātus miltus un sodu vai cepampulveri. Visu kārtīgi izmaisa. Ja mīkla sanākusi pārāk bieza, pieliek vēl krējumu.
Foto: Laura Āboltiņa
3. Sagriež banānus un kivi.
4. Izlej un izlīdzina mīklu cepampannā.
5. Pa virsu kārto augļus, pārlej plānā kārtiņā ar krējumu.
6. Liek cepties cepeškrāsnī 200 grādos ~ 25 minūtes.

Lai labi garšo!
Foto: Laura Āboltiņa
Uz augšu