Sākums > Receptes > Zupas

Pupiņu zupa ar malto gaļu

2012. gada 14. marts
Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
60 min
1. Smalki sagriež divus sīpolus un 4 ķiplokdaiviņas. Liek cepties uz pannas nelielā eļļas daudzumā.
2. Kad sīpoli pacepušies, pievieno 250 g maltās gaļas, maisa un sautē. Pievieno garšvielas.
3. Sarīvē 1 lielu burkānu uz rupjās rīves, liek pannā. Kopā sautē visu.
4. Pievieno sablenderētus tomātus, var gan svaigus, noblanšētus, bez mizas, gan arī konservētus no buņdžiņas. Izmaisa, pasautē 5 minūtes.
5. Liek katlā, pievieno ūdeni un pupiņas. Man bija iepriekšs izmērcētas un izvārītas 2 glāzes raibās pupiņas, bet ja jums garšo var arī konservētas pupiņas.
6. Mazos gabaliņos sagriež 2 vidēja lieluma kartupeļus, liek kopējā katlā, vāra līdz viss mīksts.
7. Gatavai zupai vēl caur spiedi iespiedu ķiplokus,lai tāda ņiprāka. Garda zupīte!

Lai labi garšo!
Uz augšu