Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Citāds biezpiena sacepums

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 /2 glāze skābais krējums
  • 1 /2 glāze auzu, kviešu, miežu vai rudzu pārslas
  • 1 apelsīna miziņa
  • 250 g biezpiens
  • 2 lieli āboli
  • 2 mazas olas
  • 4 ēd. k. cukurs
  • 2 ēd. k. manna
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

50 min.
  1. Pārslas sajauc ar krējumu un mannā. Biezpienu, ja tas graudains, sabelnderē.
  2. Ābolus samizo, sarīvē uz smalkās rīves, apelsīnam norīvē miziņu.
  3. Biezpienu sajauc ar āboliem un apelsīna miziņu, pievieno pārlas ar krējumu.
  4. Olas saputo ar cukuru līdz gaisīgai masai. Pievieno pārējo maisījumu un samaisa. Lej cepamtraukā, kas iesmērēts ar sviestu.
  5. Cep ~ 200 grādiem ap 30-40 minūtēm. Cepšanas laiks atkarīgs no tā, cik biezā kārtā ir sacepums, jo planākā, jo ātrāk izcepsies, jo biezākā, jo ilgāk cepsies.
  6. Man cepamtrauks bija caurspīdīgs un varēja redzēt, kad apakša viegli brūna, tad arī ņēmu ārā. Virsa bija tik pat gaiša kā tad, kad tikko ielēju masu formā, tā tikai palika sausa, bet krāsu nemainīja.
  7. Sacepums viegli salds, ļoti maigs, sulīgs, tā kā suflē.
  8. Lai labi garšo!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Ķiršu tarte

Ķiršu tarte

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 4. jūlijs 09:05 4.07 09:05
Produkti, kas ir neveselīgi un rada atkarību (2)
Tie nav tikai saldumi

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas