Ķirbja- ābolu gardums ar kanēli

5 1

Sastāvdaļas

  • 2 kg ķirbis
  • 1 kg āboli
  • 1 citrons
  • 250 g sasmalcinātas dzērvenes ar cukuru
  • 400 g cukurs
  • 4 krustnagliņas
  • 1 tēj. k. kanēlis
  • 1 /2 glāze ūdens

Pagatavošana

30 min.
  1. Smalki sagriež ķirbi, pieliek krustnagliņas un liek katliņā ar 1/2 glāzi ūdens.
  2. Sautē 15 min., pievieno sagrieztus ābolus un cukuru, turpina sautēt 10 min.
  3. Pievieno dzērvenes, kanēli un citronu, ļauj lai uzsit burbuli un atstāj garšām ievilkties. 4) Visu GARDUMU sablenderē un pilda burciņās. Garša pārsteidzoša, ēd kopā ar pankūkām un putrām.
  4. Lai labi garšo!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti