Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Ķirbja- ābolu gardums ar kanēli

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 kg ķirbis
  • 1 kg āboli
  • 1 citrons
  • 250 g sasmalcinātas dzērvenes ar cukuru
  • 400 g cukurs
  • 4 krustnagliņas
  • 1 tēj. k. kanēlis
  • 1 /2 glāze ūdens
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Smalki sagriež ķirbi, pieliek krustnagliņas un liek katliņā ar 1/2 glāzi ūdens.
  2. Sautē 15 min., pievieno sagrieztus ābolus un cukuru, turpina sautēt 10 min.
  3. Pievieno dzērvenes, kanēli un citronu, ļauj lai uzsit burbuli un atstāj garšām ievilkties. 4) Visu GARDUMU sablenderē un pilda burciņās. Garša pārsteidzoša, ēd kopā ar pankūkām un putrām.
  4. Lai labi garšo!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gaileņu mērce ar jaunajiem kartupeļiem un gurķu šķēlītēm fiksajā marinādē

Gaileņu mērce ar jaunajiem kartupeļiem un gurķu šķēlītēm fiksajā marinādē

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas