Ķilavas

4 1

Sastāvdaļas

  • 300 g svaigas brētliņas
  • 3 ēd. k. rupjās sāls
  • 1 tēj. k. cukurs
  • Šķipsniņa malti melni pipari
  • 10 melno piparu graudiņi
  • 10 baltie piparu graudiņi
  • 2 -3 jamaikas (smaržīgie) pipari
  • 1 tēj. k. koriandrs
  • 3 -4 lauru lapas

Pagatavošana

10 min.
  1. Visas garšvielas sajauc kopā.
  2. Traukā kārto zivis vienā kārtā, apkaisa ar maisījumu, tad atkal zivis, tad atkal maisījums.
  3. Liek vāku pa virsu, nelielu slogu, un ledusskapī iekšā.
  4. Nākošajā dienā tās jau būs ēdamas, bet mīkstākas būs pēc pāris dienām;
  5. Lai labi garšo!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Uzkodas