Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Klasiskais ķīnas saldskābais cālis ar nūdelēm

2012. gada 7. marts
Foto: Ilze Eiduka
Pagatavošana
40 min
1. Vistu sagriež kumosa lieluma gabaliņos.
Foto: Ilze Eiduka
2. Visas marinādes sastāvdaļas samaisa kopā un 10 - 15 minūtes tajā marinē vistas gabaliņus.
Foto: Ilze Eiduka
3. Dārzeņus sagriež nelielos, līdzīga lieluma gabaliņos.
Foto: Ilze Eiduka
4. Katliņā uzvāra ūdeni. Olu nūdeles salauž mazākos gabalos un vāra 2-3 minūtes.
Foto: Ilze Eiduka
5. Gatavās nūdeles nokāš.
Foto: Ilze Eiduka
6. Pannā uzkarsē eļļu un maisot apcep vistu, kamēr tā kļūst zeltaini brūna. Gatavo vistu noņem no pannas.
Foto: Ilze Eiduka
7. Pannā uzkarsē eļļu, pievieno burkānus un sīpolus un maisot cep 2 minūtes.
8. Tad pievieno saldo piparu un maisot cep vēl 2 minūtes.
9. Pievieno vistu, nūdeles un ananāsu. Visu labi apmaisa un maisot cep 2 minūtes.
Foto: Ilze Eiduka
10. Pievieno saldskābo mērci un maisot cep vēl ~ 2 minūtes.
Foto: Ilze Eiduka
11. Pasniedz siltu.
12. Lai labi garšo!
Uz augšu