-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Pamatēdieni
-
>
Klasiskais ķīnas saldskābais cālis ar nūdelēm
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
200 g vistas filejas
-
1 vidēji liels burkāns
-
1 sarkanais sīpols
-
½ saldā pipara
-
2 gredzeni konservēta ananāsa
-
1 paciņa saldskābās mērces
-
1 porcija olu nūdeļu
-
Eļļa cepšanai
-
Marinādei:
-
1 ēd. k. kartupeļu ciete
-
1 ēd. k. sojas mērce
-
1 ēd. k. ūdens
-
2 -3 tēj. k. sezama eļļa
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
40 min.
-
Vistu sagriež kumosa lieluma gabaliņos.
-
Visas marinādes sastāvdaļas samaisa kopā un 10 - 15 minūtes tajā marinē vistas gabaliņus.
-
Dārzeņus sagriež nelielos, līdzīga lieluma gabaliņos.
-
Katliņā uzvāra ūdeni. Olu nūdeles salauž mazākos gabalos un vāra 2-3 minūtes.
-
-
Pannā uzkarsē eļļu un maisot apcep vistu, kamēr tā kļūst zeltaini brūna. Gatavo vistu noņem no pannas.
-
Pannā uzkarsē eļļu, pievieno burkānus un sīpolus un maisot cep 2 minūtes.
-
Tad pievieno saldo piparu un maisot cep vēl 2 minūtes.
-
Pievieno vistu, nūdeles un ananāsu. Visu labi apmaisa un maisot cep 2 minūtes.
-
Pievieno saldskābo mērci un maisot cep vēl ~ 2 minūtes.
-
-
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs